Covid-19 opdatering - løbende information læses her

10-12-2020 Kl: 13:30

I forlængelse af dagens pressemøde, så er vi som forening blevet bedt om at lukke ned igen, dette sker med virkning fra 11-12-2020 kl.: 16:00 dette er gældende indtil vores regering og myndigheder giver os lov til at lukke op igen - beklager

Derved er turneringer for medlemmer af Fredericia Billardklub sat i pause, til vi må lukke op igen-

Døren i klubben, vil blive låst som sidste gang. Skal man i klubben for at hente noget, bedes man kontakte bestyrelsen og så aftales der et tidpunkt for afhentning.

Kommunens retningslinjer kan p.t. findes her: https://www.fredericia.dk/om-kommunen/fakta-om-kommunen/akuthjaelp-beredskab/vigtig-information-om-covid-19

Webbanner_1000x600_beskytdigselv.jpg

Velkommen til Fredericia Billard Klub

Billard er en sport for alle, det er uanset alder og køn. Det er også en sport unge og ældre skal spille i fællesskab.

I Fredericia Billard Klub spiller vi billard på alle niveauer, så om man er nybegynder eller rutineret, betyder ikke noget, det gør det sociale derimod.

Vi har hold med lige fra laveste række til Elite Division, vi spiller hold og individuelt, vi ser fodbold kampe sammen, vi hjælper hinanden med DDBU stævner i klubbens lokaler, vi hepper på hinanden til hjemmekampene. Og ja, vi driller hinanden med et glimt i øjet.

Ønsker du at komme ind, og nyde dette fantastiske spil? Så tøv ikke med at skrive til billardklubben@mail.dk og aftal nærmere for et besøg, eller kig ind i klubbens lokaler når døren er åben - kan du se, at der er nogen i klubben, og døren er låst - så er du velkommen til at benytte vores dørklokke.

Vi har et punkt på vores hjemmeside, hvor der står Facebook, her kan medlemmer, som ikke har en Facebook konto følge med. Vores Faccebook side er offentlig, derfor vil du også kunne se vores Facebook opslag.

Vi anvender Facebook til mange opslag, og de har den lille fordel at de af vores medlemmer, der følger os, vil kunne se informationen hurtig.

Kom i kontakt

Tryk på ikonet for at se, hvordan du kommer i kontakt med klubben

Næste bestyrelsesmøde

Afholdes den:
Ikke aftalt endnu

Har du forslag skal disse sendes til:
billardklubben@mail.dk