Nyheder vedr Fredericia Billard Klub og Covid-19

Posted by admin at 9:37 PM on Jun 8, 2020

Vi har valgt at ændre forsiden til kun at have link til denne side, hvor vi så løbende vil informere vedrørende Covid-19 i forbindelse med vores virke som frivillig forening.

Det skal heller ikke være nogen hemmelighed, at vi forsat skal have hjælp fra alle medlemmer til rengøring af kontaktfladerne vi har i klubben

26-06-2020 kl: 21:45

Som man har kunne læse på Facebook og i Fredericia Dagblad, har Fredericia Kommune tilgodeset klubben med 120.000 kr til bl.a. sænkning af loftet inde i billardlokalet. Der er mange steder vi kunne bruge penge, men et af ønskerne fra Kommunen for den pulje vi søgte gik på projekter der kunne støtte vores lokale håndværkere, og det må man sige at det gør. I samme omgang kigges der også på lyset i lokalet.

Det var en fantastisk mulighed vi fik, det tror vi i bestyrelsen vil komme til at se godt ud, og i forlængelse af vores nye tæpper i rummet. [Læs artiklen fra FRDB her]

06-06-2020 kl: 21:00

Dette er nyheden vi har ventet på i ca 3 måneder: https://nyheder.tv2.dk/politik/2020-06-06-partier-er-enige-svoemmehaller-og-fitnesscentre-kan-aabne

Der er som altid lige et lille men, de skriver vi kan åbne fra mandag den 8. juni 2020, men desværre er det også først den dato vi får retningslinjerne fra myndighederne.

Men hold øje med din telefon, der vil komme en SMS rundt til medlemmerne når vi åbner, vi vil også snarest efter at vi har modtaget retningslinjerne synliggøre dem for Jer - både her på nettet og i klubben - vi er også helt sikre på, at I som medlemmer vil efterleve dem

Vi glæder os så meget til at se Jer i klubben, men igen som altid i denne tid - er du syg eller udviser du symptomer på Covid 19, beder vi dig om at blive hjemme til du er frisk - vi er en klub med mange i den officielle risiko gruppe

Webbanner_1000x600_beskytdigselv.jpg

01-06-2020 kl. 20:00
Vi har hertil aften rundsendt nyhedsbrev til klubbens medlemmer, som vi har en email adresse på, har du ikke modtaget nyhedsbrevet, er det IKKE fordi vi ikke gider at skrive til dig, men kun fordi vi ikke har din mail adresse.

Du kan se nyhedsbrevet her: https://mailchi.mp/a2aa094a6367/covid-19-hilsen

Ønsker du at modtage nyhedsbreve på mail? Modtage nyheder på SMS? Så send en mail til billardklubben@mail.dk, hvor du tilkendegiver du ønsker at modtage beskeder - det kan også være SMS om hvornår der er adgang i klubbben, vi forventer en melding af myndighederne her i uge 23, og hvis vi får lov til at lukke op, så skal vi lige have retningslinjerne tilsendt, inden vi åbner op - men vi har været på indkøb og fjernet, hvad vi tror ikke er "lovligt" så det bør være småting vi skal tilpasse

Håber snart vi ses

06-04-2020 kl. 22:00
Ja desværre må vi igen forlænge lukningen af klubben, denne gang til og med den 10. maj 2020.

23-03-2020 kl. 18:12
I forlængelse af dagens pressemøde, så er klubben lukket til den 13. april 2020, pas på hinanden derude

17-03-2020 kl. 20:00
I forlængelse af statsministerens seneste pressemøde i dag kl. 19:00 skal bestyrelsen informere om, at klubben hermed er lukket indtil videre til den 30. marts 2020.

Du kan læse yderligere her på politiets hjemmeside
Der er hertil aften rundsendt SMS til medlemmerne
I bedes ALLE respektere dette, uanset holdninger til dette, døren vil snarest blive låst.
Spørgsmål vedr. dette opslag, bedes sendt til billardklubben@mail.dk

Til klubbens medlemmer og gæster af klubben

Nedenstående er lige kommet fra DDBU, dette betyder at turneringen er UDSKUDT ind til videre, samt klubben selvfølgelig opfordre vores medlemmer til IKKE at komme i klubben.

DDBU meddeler:
Den Danske Billard Union tiltræder med omgående virkning de af regeringen og DIF foreslåede foranstaltninger til bekæmpelse og inddæmning af Corona smitten.
Det betyder:
Al turnerings aktivitet af enhver art suspenderes hermed i første omgang fra i dag torsdag d.12.marts 2020 indtil fredag d.27.marts. Suspenderingen er ikke en aflysning men en udsættelse af al turnerings aktivitet indtil videre. Når situationen er under kontrol, vil Turneringsudvalget meddele proceduren for afvikling af udsatte turneringer.

DDBU opfordrer samtidig alle billardklubber, som er medlem af unionen til at holde lukket for al aktivitet indtil i første omgang d.27.marts. Og det bakker vi også op om

Situationen og udviklingen følges nøje og i takt med nødvendige opdateringer eller yderligere forholdsregler vil DDBU løbende orientere unionens klubber og medlemmer.

Torsten Danielsson
Den Danske Billard Union